Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stor bra nötkaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Receptet kommer från Husmodersskolan, som jag gick 1960. Jag gör den alltid efter jul, när man ofta har nötter över. Kakan är faktiskt godare och saftigare efter någon dag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Tillsätt övriga ingredienser utom vattnet, som tillsätts sist. Häll smeten i rund smord och bröad form.
  2. Grädda i 200* 50-60 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.