Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Storpizza med skinka och champinjoner

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ställ fram plåten på bordet och alla ta så stor bit som man önskar och orkar...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°.
  2. Gör pizzabottnen enligt anvisningarna.
  3. Jäs och kavla sen ut den på bakpapper så stor som plåten.
  4. Fräs löken med oljan hastigt, blanda i resten av ingredienserna och koka såsen 15- 20 minuter.
  5. Bred tomatsåsen över pizzabottnen.
  6. Strö på fyllning och grädda 10-15 minuter.
  7. Servera med god pizzasallad och god dryck.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.