Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strassburgare

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Goda fina kakor med tradition

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt matfettet bli rumstempererat. Rör matfett, florsocker och vaniljsocker till en jämn smet.
  2. Tillsätt potatismjöl och vetemjöl lite i sänder och rör kraftigt hela tiden gärna med elvisp.
  3. Spritsa degen genom en krusig sprits till längder på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Grädda mitt i ugnen i 175°C i ca 10 minuter. Låt svalna.
  5. Garnering: Spritsa lite gelé på varje kaka eller sikta florsocker över dem eller doppa ena änden i smält choklad. (Jag föredrar det sista alternativet.)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.