Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömmingslåda med ansjovis

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Min variant, som jag tror slår dom andra 2 recepten som redan finns. Lika god varm som kall.

Ingredienser

Instruktioner

Rulla strömmingsfiléerna med en bit ansjovis i varje, skinnsidan utåt. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Slå på anjovisspadet. Salta en liten aning ovanpå rullarna. Blanda grädde, chilisås och gräslök. Slå blandningen över och strö på lite ströbröd. Grädda i 200 grader varm ugn i ca 25 minuter. Servera med kokt potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.