Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stuvad spenat LCHF

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott till stekt lax och köttbullar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten i en gryta. Sila av ev vatten när spenaten är upptinat och varm. Koka upp spenaten. Rör sedan i osten och salta* efter smak. Koka upp under omröring 1-2 minuter. Klart!
  2. *Salt. Varför inte använda havssalt? Det innehåller alla nyttiga mineraler (om än i små mängder) och smakar bättre. Det sältar dock mindre, så salta lite mer än vanligt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.