Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Säkert kort

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman alla ingredienserna till såsen och låt den dra medan du förbereder resten. Skölj, skala och strimla grönsakerna.
  2. Hetta upp oljan i en stor kastrull eller wokgryta. Lägg i alla råvarorna och låt dem få färg. Häll såsen i woken och låt allt koka ihop en liten stund. Servera med ris.
  3. Sås: Blanda samman sirap, örtsalt, sambal oelek, peppar och senapspulver. Rör i sherry, soja och vinäger. Pressa ner vitlöken och blanda allt väl. Låt såsen dra i kylskåp i minst två timmar, gärna mer (kan förvaras i en månad).

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Sunbeauty 16 april 2008

    Hej Det låter gott, men hur fick du det till Sukiyaki? Det är ju entrecote man kokar i buljong efter att man doppat det i vispat ägg. :=)

  • MrDread 22 januari 2010

    Gissar att hon tänker på Terryaki

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.