Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Supergod vallmosmulpaj med råkräm

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Underbar smulpaj The american way.....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda samman råsocker, kokosflingor, havregryn, blå vallmo frön och vetemjöl. Nyp samman med smöret tills det blir en smulig deg.
  3. Häll bären i botten av en eldfast form. Strö eventuellt över potatismjöl. Smula över degen.
  4. Grädda pajen gyllene i mitten av ugnen i cirka 25 minuter.
  5. Rå kräm: Dela vaniljstången och skrapa ur fröna.
  6. Vispa äggulor, strösocker och vanilj frön ljust och krämigt. Vispa grädden fast och luftig.
  7. Blanda grädden med yoghurten och vänd till sist ner blandningen i äggsmeten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.