Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Superlätt maräng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Det går EJ att misslyckas , kan användas till tårtbotten eller som maränger i valfri form . Variera med att blanda i kokos eller hackade nötter.

Ingredienser

Instruktioner

Använd rumsvarma äggvitor, vispa dom styva med några droppar pressad citron. Blanda i socker i omgångar, vispa. Forma smeten till önskad form. Ställ in i ugn 130 grader med luckan halvöppen i 1 timma , låt marängerna stå kvar i ugnen och svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.