Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Supersnabb sommarsylt

 
Skriv ut

Koka sylten själv, så vet du vad den innehåller!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och rensa jordgubbarna, skölj och kärna ur persikorna och skär bär och frukt i mindre bitar. Tvätta limefrukterna väl, finriv skalet och pressa ur saften. Blanda alltsammans i en kastrull.
  2. Strö över syltsockret, värm upp under omrörning och låt därefter sylten koka kraftigt utan lock ca 2 minuter. Låt vila i kastrullen ca 15 minuter.
  3. Häll upp sylten i en varm, väl rengjord burk och förslut väl. Förvara mörkt och kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.