Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Surdegspizza med carpaccio

 
Skriv ut

Läcker pizza med carpaccio twist! Tips! Frys oxfilén 1 timme innan så blir det lättare att skära tunna skivor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Platta ut degen så tunt det går på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Fräs löken mjuk i olja på låg värme utan att den får färg. Tillsätt timjan och mixa till en röra.
  3. Grädda pizzabotten mitt i ugnen i 10-15 minuter.
  4. Bred på lökröran och fördela oxfiléskivor ovanpå. Salta och peppra. Hyvla över parmesanost och toppa med pinjenötter och rucola.
  5. Ringla över olja och servera med en citronklyfta att pressa över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.