Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Susannes fläskfilé

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En enkel festmiddag med smak av tomat, basilika och fetaost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 225 grader. Dela fläskfilén i 3-4 bitar och bryn dem i stekpannan runt om så dem får stekyta. Ta upp filerna och gör ett snitt på längden i köttet.
  2. Lägg den soltorkade tomat cremen, salt, basilika och fetaosten (som smulas) i en bunke och blanda runt. Fyll fläskfilébitarna med tomatröran och lägg dem i en ugnsfast form.
  3. Häll i matlagningsgrädden i formen och lägg i cocktailtomaterna. Sätt in dem i ugnen i 20-30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.