Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svärmors julbröd

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Så gott och enkelt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa anisen och fänkålen i en mortel. Blanda alla ingredienser. Gärna i en assistent om du har en. Degen blir kladdig.
  2. Lägg bakplåtspapper i en långpanna. Häll degen däri.
  3. Ställ sen in degen i ugnen 30 min i 100 grader. Höj sen upp till 150 grader i 1 tim. Stäng sen av värmen men låt plåten stå kvar i ugnen 15 min till.
  4. Ät med smör och ost eller vad du nu vill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.