Gör gärna fler, de är goda dagen efter och går även bra att frysa in.
Instruktioner
- Hacka lök och champinjoner, fräs sedan i smör i några minuter i stekpanna.
Tillsätt senap och hackad persilja och låt blandningen svalna.
Banka ut kalvskivorna, Salta och peppra dem och fördela fyllningen på dem.
Rulla ihop dem till rulader och fäst dem med tandpetare. Bryn ruladerna i smör i en gryta.
Häll på vin och kalvbuljong och bräsera under lock i ca 20 minuter.
Tag upp ruladerna och dra ur tandpetarna.
Tillsätt grädden till skyn i grytan. Koka upp och koka ihop i ca. 10 minuter. Blanda ihop smör och mjöl och red såsen med denna blandningen.
Smaka av med salt och peppar.
- Servera med lingon, pressgurka, kokta morötter och potatis.
Publicerat den
5 augusti 2009
Liknande recept
Skriv kommentar