Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampfyllda kalvrullader med gräddsås

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Gör gärna fler, de är goda dagen efter och går även bra att frysa in.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och champinjoner, fräs sedan i smör i några minuter i stekpanna. Tillsätt senap och hackad persilja och låt blandningen svalna. Banka ut kalvskivorna, Salta och peppra dem och fördela fyllningen på dem. Rulla ihop dem till rulader och fäst dem med tandpetare. Bryn ruladerna i smör i en gryta. Häll på vin och kalvbuljong och bräsera under lock i ca 20 minuter. Tag upp ruladerna och dra ur tandpetarna. Tillsätt grädden till skyn i grytan. Koka upp och koka ihop i ca. 10 minuter. Blanda ihop smör och mjöl och red såsen med denna blandningen. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera med lingon, pressgurka, kokta morötter och potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.