Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampgryta med kikärtor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Höstig och mustig gryta

Ingredienser

Instruktioner

Rensa svampen och skär i mindre bitar. Hacka löken fint och fräs den i olja. Lägg i svampen och låt den få färg. Häll på buljongen. Strimla paprikan och ner i grytan. Häll i kikärtorna och låt alltihop puttra en stund. Dela tomaterna mitt itu och lägg i. Rör i spiskummin. Hacka chilin fint och lägg i efter smak. Krydda med salt och peppa. Hacka persiljan och strö över. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.