Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamppasta med vin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Välj din egen favoritsvamp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och dela stora svampar i mindre bitar. Stek svampen på ganska hög värme i olja. Skiva salladslöken och blanda ner den mot slutet.
  2. Häll på vin och grädde och koka häftigt utan lock ca 5 minuter. Koka pastan.
  3. Blanda den avrunna pastan med svampsåsen och spenaten.
  4. Hyvla över rikligt med parmesanost och servera i varma tallrikar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.