Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svart quinoasallad med avokado och blåbär

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Oväntade smaker. Extra god till lax.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med vinägretten. Vispa ihop senap, vinäger, 1 krm salt och ½ krm peppar i en skål. Tillsätt oljan, lite i taget, under fortsatt vispning. Ställ åt sidan.
  2. Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna. ansa och skiva fänkålen tunt, gärna på mandolin. Lägg i en bunke med isvatten. Dela och kärna ur avokadon. Gröp ut köttet och skär i mindre bitar.
  3. Blanda quinoa, fänkål, avokado, spenat och blåbär med vinägretten. Toppa med fröblandningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.