Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svartpepparstekt lax i wrap med tomat- och basilikafärskost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har ej ätit detta själv men det låter riktigt smarrigt!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 150*c. Blanda svartpeppar, socker och salt. Krydda laxbitarna med kryddblandningen. Hetta upp olivolja i en stekpanna på dryg medelvärme. Bryn laxen på båda sidor. Lägg den i en ugnsäcker form och sätt in den mitt i ugnen 12-15 minuter eller tills laxens innertempratur är 56*c Plocka och hacka basilikan. Blanda basilika med tomatpesto och färskost. Skölj rucolan. Skiva de kokta potatisarna. Lägg ut wrapbrödet, bred på tomat- och basilikafärskost, lägg på potatis, rucola och laxen och vik ihop bröden. Servera wrapsen med citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.