Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svartrotsgraäng med hollandaise.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Löjligt enkel och gott till fisk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och dela svartroten i mindre ca dm långa bitar. Förväll rötterna i saltat vatten.
  2. Gör hollandaisesåsen enligt förpackningen.
  3. Lägg svartrötterna i en ugnsfatst form. Häll över den färdiga hollandaisesåsen. Strö över den rivna osten.
  4. Gratinera i ugn på ganska hög värme för att få osten att smälta och få en fin färg

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.