Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svensk ostlåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna ostgratäng serveras gärna med tomatsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa upp äggen helt lätt med en visp eller gaffel. Tillsätt mjölk och riven ost (eller ost skuren i små tärningar). Skär bort kanterna på brödskivorna och smula sönder brödet direkt över skålen med ostäggsmeten. Krydda med salt, vitpeppar och paprikapulver och rör om.
  2. Häll allt i en smord, ugnssäker form och grädda i 225 grader ca 20 minuter tills rätten stelnat och fått guldgul färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.