Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sweet chicken-Kycklingfile i Chunky Salsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Verkar god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skär kycklingköttet i strimlor.
  3. Värm upp en stekpanna med matfett på medelhög värme och bryn kycklingköttet, tills det fått fin brun färg.
  4. Tillsätt salsa och socker och låt småkoka 10 minuter. Späd ev. med lite vatten. Smaka av med salt och peppar.
  5. Finhacka under tiden persiljan.
  6. Olja in en långpanna.
  7. Skär varje tortilla i fyra delar. Lägg skivad ost (el. riven ost) på tortillan.
  8. Sätt in i ugnen tills osten har smält.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.