Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sweet chilifisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fisk som sköter sig själv i ugnen medan riset kokar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Lägg fisken i en ugnssäker form. Strö över salt.
  3. Skala och finhacka vitlök eller gul lök.
  4. Rör ihop smör-&rapsolja med lök, persilja, citron, honung och sambal oelek. Häll blandningen över fisken. Tillaga i mitten av ugnen 20-25 min.
  5. Servera med ris, gärna blandat med lättkokta grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.