Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sydfransk skogspytt

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Ta vara på de stora fina svamparna också, inte bara kantareller.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa svampen och skär den i bitar. Skala och tärna potatisen och löken. Blanda alltihop i en stor stekpanna och stek tills potatisen är genomstekt (15-20 minuter). Strö över salt och vitlökspulver, lite i taget, under stekningen. Avsluta med att blanda i persiljan.
  2. Något fylligt rött från Bergerac eller Bordeux kompletterar. Öl går också bra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.