Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sylt på vattenmelon och jordgubbe

 
Skriv ut

Utmärkt på scones, yoghurt och glass. Eller direkt från burken!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur vattenmelonen genom att pressa den genom en sil. Skala och ansa jordgubbarna. Lägg i en gryta och mixa allt med en stavmixer. Tillsätt citronsaft och syltsocker. Låt koka 3-6 minuter eller tills konsistensen är fast.
  2. Häll upp på varma, rengjorda burkar. Förslut och förvara kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.