Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syltade clementiner

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En mycket enkel,god och juldoftande efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

Blanda socker och vatten i en kastrull tillsammans med kanelstänger,stjärnanis och saffran. Skär ingefära i skivor, snitta vaniljstången och gröp ur fröna. Tillsätt i lagen och låt koka upp. Skala clementinerna och lägg dom i en skål. Häll över lagen och låt stå under dagen. Servera med lättvispad grädde och riven mörk choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.