Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syltade kantareller

(1 kommentar)  
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Ett recept som har lång hållbarhetstid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt i en gryta och låt koka i en timma. Ska var simmig konsistens.
  2. Häll upp på burkar. Håller sig länge om de förvaras svalt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Miltons7a 11 oktober 2011

    Är jätte gott på leverpastej smörgås, samt inte så dumt till kokta ägg istället för kaviar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.