Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syltkaka

 
Skriv ut

En god kaka till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grädda i ugn, 200 grader ca 20 minuter.
  2. Smör och socker röres. Ägget blandas i och därefter mjölet utblandat med bakpulvret. Blanda till en deg.
  3. Tag undan 1/3 av degen. Tryck ut resten av degen i en form med löstagbar kant. Bred hallonsylt över.
  4. Av resterande deg rullas längder som sedan läggs i rutmönster över kaka.
  5. Kakan går utmärkt att frysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.