Det är bara fantasin som sätter gränser för den här "pannkaksrullen". Det blir aldrig samma ingredienser två gånger...
Instruktioner
- Botten:
Låt grynosten rinna av en stund. Mixa äggulor och grynost. Blanda i den rivna osten. Vispa äggvitorna hårt och blanda ner i smeten. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna.
Grädda i 175 grader i 20 min.
- Fyllning:
Stek bacon, lök och champinjoner (som med fördel finhackas). Tillsätt köttfärsen och stek tills allt är genomstekt. Blanda i cremé bonjouren och kryddorna och smaka av.
- När bottnen är färdig så vänder du den. Det är bara att ta i och svänga, hur lätt som helst. Bred ut fyllningen över hela bottnen och rulla ihop från långsidan. Bred ut lite smältost i skarvet så att det tar ihop lättare.Lägg skarvet neråt och riv lite ost ovanpå hela rullen. Sätt in i ugnen tills osten smält.
- Servera med en mumsig sallad med valfria ingredienser.
Publicerat den
24 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar