Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tabbouleh med linser

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Den klassiska salladen tabbouleh blir extra matig med linser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och koka linserna i vatten och fond tills de mjuknar men har tuggmotståndet kvar. Tiden beror på linssorten, kolla på paketet. Häll av vätskan.
  2. Skölj bulgurn och låt rinna av. Koka enligt anvisning på förpackningen. Låt bulgurn svalna något. Skala och finhacka schalottenlöken.
  3. Blanda linser, bulgur, schalottenlök, mynta och persilja. Tillsätt olivolja och 1 tsk salt. Smaka av med citronjuice.
  4. Servera tabboulehn med en klick matyoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.