Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tabouleh

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

cous cous röra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tabouleh: Koka upp kyckling/grönsaksbuljong, rör i bulgur eller cous-cous, lägg på lock och ta av från värmen. Låt svälla i 5 min.
  2. Gör en örtkryddblandning av finskuren persilja och mynta, fint tärnad tomat, finhackad rödlök och det rivna citronskalet. Smaka av med olivolja, salt och svartpeppar.
  3. Blanda örtkryddblandningen med avsvalnad bulgur eller cous-cous och smaka av med pressad citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.