Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacofisk med bulgur smalmat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

ytterligare en favorit som jag äter ofta

Ingredienser

Instruktioner

Tillaga bulgur enligt anvisningarna på paketet. Lägg fisken i en smord ugnsfast form, salta på fiskfileerna. Blanda grädde med tacosås och riven ost. Häll blandningen över fisken. Krossa tacochips och strö över fisken. Gatinera i ugn 225 grader ca 30 min. Servera med grönsallad och en salsa

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.