Fredagsgryta. Kanongod, den gör jag ofta.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Det här var gott! Det blev inte så mycket sås, men lagom krämigt tycker jag. Ganska uttalad senapssmak. Ett stort plus att den är så kalorisnål! Bifogar en bild också.
Detta var en verkligt god och spännande maträtt. Tog även i en squasch. Blev upp skattat av hela familjen. Kommer att göra den igen.
Väldig god!!! Smakade som Kina take away. Kommer absolut göra den igen
Ja då är söndagslunchen avklarad och det blev en fullpoängare igen. MUUUUUUUUUMS.
Supergod gryta!!! Kommer absolut att göra den flera gånger
Verkar supergod, skall absolut prova detta recept, betyg kommer...
Detta recept var kanongott! Visst kan man äta gott när man är VV:are. 5+++ för mej. Har redan gjort den 1 ggn förut. Tack så jättemycket!
Tack för ett bra receptet! Detta var en väldigt god gryta som jag absolut kommer göra många gånger till.
Jättesmarrigt! Tack för ett bra recept som kommer att användas många gånger framöver! :)
jätte gott var det...men jag hoppar nog över senapen nästa gång.....tror det blir godare utan...men super gott ändå..:)
Ett tips är att möra lövbiffen dagen innan med bikarbonat så den blir sådär mör som den blir på thairestaurangen. Strimla biffen, lägg i en skål och blanda i lite rapsolja, salt, peppar, citronsaft, soja, vitlök, sambal och rikligt med bikarbonat. Låt stå över natten. Eftersom du redan haft vitlök och soja i så kan man hoppa över det i ingredienslistan.