Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagliatelle med rökt lax och sparris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett recept från Viktväktarna som passar alla. Otroligt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa färskosten, 60g av laxen, vinet och den pressade citronen i en mixer tills allt är slätt (gryta och stavmixer funkar ypperligt!). Lägg över allt i en kastrull och värm försiktigt, såsen får inte koka. Salta, peppra och rör ner den hackade dillen och resten av laxen i bitar. Koka pastan. Låt rinna av ordentligt och lägg tillbaka i kastrullen. Koka under tiden sparrisen i lättsaltat vatten i 5 minuter tills den mjuknat. Häll av vattnet.
  2. Blanda försiktigt ner såsen och sparrisen i pastan. Lägg upp pastan på fyra varma tallrikar och garnera med dillvippa. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.