Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagliatelle med sås på lammfärs

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabb och enkel vardagspasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs schalottenlöken och vitlöken i olivolja. Lägg i lammfärsen och låt den bryna så att den får färg. Häll i soja, tomater, balsamvinäger och kryddor. Smaka av med salt och svartpeppar och låt stå och puttra i 15 minuter.
  2. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen, häll av vattnet. Servera pastan med lammfärssåsen och färskriven pecorino. Salta och peppra efter behov.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • farmoringer 23 april 2009

    Tack för ett gott recept. Blev många smaker i en bra kombination. Jag redde lite för att få en mer såsig konsistens. Kommer absolut att göra om den här rätten.

  • vanilj 24 april 2009

    Vad kul att du gillade receptet! Det är ju en smaksak om man vill ha det lite såsigare, lite godare så. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.