Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagliatellegratäng med tonfisk och svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt beskrivning på förpackningen. Häll champinjonsoppan i en kastrull, fyll den tomma soppburken med mjölk och blanda i soppan, värm sakta på medelvärme under omrörning, krydda med salt och svartpeppar.
  2. Slå av vattnet från pastan och lägg hälften av pastan i en smord ugnsfast form. Häll bort vätskan från tonfisken och lägg fisken på pastan. Lägg resten av pastan över fisken. Slå den varma svampsåsen över och strö på riven ost. Gratinera i ugn 225 grader tills osten smält.
  3. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.