Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tapenadetorsk med bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smidigt och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Lägg torsken i en oljad ugnsform. Bred tapenade över varje bit. Ställ in i mitten av ugnen tills fisken är klar, 15-20 minuter.
  3. Hetta upp 1 msk olja i e stor stekpanna och fräs haricots vertsen. Tillsätt finhackade vitlöksklyftor och körsbärstomater. Låt fräsa ytterligare en stund. Strö på flingsalt och svartpeppar.
  4. Garnera fisken med basilikablad och servera gärna med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.