Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Taramisu med bär - diabetiker

 
  • Serverar: 6-10 portioner
Skriv ut

Denna dessert kan du variera. Använd de bär/sylt/saft som du tycker om. T ex hallon, jordgubbar, rabarber, björnbär, smultron m fl .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa Canderel och äggulor pösigt med en elvisp. Vispa grädden. Blanda ihop äggsmeten med mascarponen och grädden.
  2. Blanda saft och Cointreau. Bryt varje kex i 3 delar och doppa i saftblandningen. Varva nu alla ingredienserna i ett cocktailglas eller liknande. Bär och sylt i botten, kex och sedan äggblandningen.
  3. Gör samma sak igen för att fylla upp glaset. Garnera med färska bär och ett grönt blad som mynta eller citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.