Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader och smörj och mjöla en form med löstagbar kant som mäter ca 23 cm i diameter.
Smält smöret på svag värme i en kastrull tillsammans med chokladen.
Ta av kastrullen och rör ner florsockret.
Tillsätt därefter äggen ett i taget och rör mellan varje.
Sikta till sist ner vetemjölet och rör samman till en slät smet.
Grädda i nedre delen av ugnen i ca 15 min. Den ska inte vara riktigt färdiggräddad utan fortfarande lite kladdig.
Låt kallna i formen.
Lossa den kalla kakan, diska formen och lägg tillbaka kakan i den.
Vispa äggulor och socker till fyllningen vitt och poröst.
Vispa grädden.
Smält mjölkchokladen över vattenbad eller i mikron.
Tillsätt kaffet och rör till en slät kräm.
Vänd ner krämen varsamt i äggsmeten.
Vänd till sist ner den vispade grädden och rör smeten slät.
Bre ut den över botten i formen och ställ kallt att stelna.
Ta fram tårtan då den ska serveras och hyvla över vit choklad.
Detta var jättegott:)!
Denna kaka har blivit min kompis i vått och torrt!:-D gör den då och då och blir alltid lika uppskattad!Jätte god verkligen!
Mycket uppskattad av gästerna. Vore trevlig om du laddade upp en bild på tårtan.