Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Teriyakigryta á la Malin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Blev bjuden på denna gryta hos min bonusdotter och hennes familj. Perfekt höstgryta serverad med ris och grönsallad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva grönsakerna.
  2. Stek köttet. Stek grönsakerna så att de blir mjuka (börja med morötterna som kräver längst tid). Blanda kött och grönsaker. Häll i teriyakisåsen som du redan blandat med sambal oelek och grädden. Salta och smaka av.
  3. Om du vill ha såsen lite fylligare kan du reda med lite maizenaredning (för brun sås).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.