Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Teryiakisås som jag vill ha den

 
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Jag har smakat många Teryiakisåser som inte hållt måttet, denna smakar som den min favoritrestaurang hade.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda och värm upp alla ingredienserna utom farinsockret.
  2. Häll sedan i farinsockret och rör tills det löst sig. Såsen kan användas direkt men kommer ännu bättre till sin rätt om den får stå och gotta till sig ett dygn i kylen.
  3. Obs, det går inte att byta ut den Japanska sojan mot kinesisk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.