Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Texassoppgryta med röda bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Serveras gärna med tortiliabröd och sallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg bönorna i kallt vatten cirka 10 timmar eller över natten.
  2. Skala och skär löken i klyftor. Skala och skär morötterna i stora bitar. Skölj och skär selleri i bitar. Skiva korven.
  3. Låt bönorna rinna av och lägg dem, grönsaker och korv i en tryckkokare. Häll över tomatkross, vatten och kaffe och smula över buljongtärningen.
  4. Spänn fast locket. Sätt tryckkokaren på spisplattan och låt koka upp tills tryck uppstår. Sänk värmen men se till att trycket består, låt koka 15-17 minuter. Spola locket på tryckkokaren med kallt vatten tills trycket sjunkit helt. Öppna locket och rör om.
  5. Servera texasgrytan med tortillabröd, hembakade eller köpta, och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.