Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Texmex med majs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt lagat

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken. Skala och grovriv moroten. Fräs lök och morot i smör i en teflonpanna. Lägg i köttfärsen. Stek under omrörning så att den blir grynig. Tillsätt tacokrydda och halva mängden minifraiche. Låt det koka någon min. Koka majsen i lättsaltat vatten, ca 10 min. Ta upp och skär i bitar. Blanda resten av minifraiche, vitlök och salt. Värm chipsen i mikrovågsugn eller vanlig ugn. Servera färsen med chips, majs, minifraiche, ost, tacosås och rucolasallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.