Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaifisk i ugn med laktosfri grädde

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Riktigt mums! Min son som inte gillar fisk annars tyckte det var gott :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader Smörj den ugnssäkra formen med margarinet. Skär det tinade fiskblocket i 2 cm tjocka skivor Strö ut mjölet över smöret i formen och lägg sedan dit fiskbitarna som du sedan strör saltet på. Häll grädde i en liten bunke och blanda i chilisåsen och osten samt dillen, häll över blandningen över fisken.
  2. Sätt fisken i mitten av ugnen och låt stå i ca 20-25 min.
  3. Om man vill kan man strö lättbrynt purjolök över mot slutet, eller räkor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.