Blanda nötfärs, grädde, ägg, salt , currypasta, riven ingefära och pressad vitlök i en skål. Arbeta ihop smeten och forma köttbullar. Stek köttbullarna i lite smör i en stekpanna tills de har fått färg (de behöver inte vara genomstekta).
Skär paprika i små bitar och finhacka lök och vitlök. Fräs paprika, lök, vitlök, paprikapulver och currypasta i lite smör. Tillsätt kokosmjölk, jordnötter och spiskummin. Låt såsen koka upp och låt koka ihop på svag värme i ca 10 min. Lägg i köttbullarna och låt puttra med i 5 min. Strö över hackad färsk korriander.
Skär grönsakerna i smala strimlor. Stek i rapsolja i några minuter i en stekpanna. Smaka av med salt och peppar.
JÄTTEGOTT!!
Jag hittade det inte i mailen men lyckades hitta det på nätet, exakt samma recept som det vi gör. /Karin
var lite skeptisk men resultatet blev underbart starkt rekomenderat