Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk fiskcurry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

225 kalorier per portion Rätten kan göras vegetarisk. Uteslut då fisk och räkor och ersätt med mer grönsaker, tex. paprika, squash och champinjoner. Fisksåsen byter man ut mot soja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva löken och vitlöken. Fräs det i en wokpanna i oljan 4-5 minuter. Skala, kärna ur och skär squashen i tärningar. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Kärna ur och skiva chilifrukten tunt. Skär fisken i bitar.
  2. Lägg i alla övriga ingredienser i pannan utom fisk, räkor och koriander. Låt det koka upp. Sänk värmen och låt det koka sakta ca 20 minuter.
  3. Lägg i fisken och låt det koka 2-3 minuter. Blanda försiktigt ner räkorna och låt koka 2-3 minuter till. Smaksätt med salt och peppar om det behövs.
  4. Lägg upp curryn i fyra portionsskålar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.