Instruktioner
Putsa och skär fläskfilé i 1 cm breda strimlor. Krydda med 0,5 tsk salt och 2 krm svartpeppar.
Skala och riv ingefära.
Skala och skär morötter i smala stavar.
Skär rödlök i klyftor och broccoli i buketter och bitar. Strimla spetskål.
Koka couscous.
Hetta upp 1 msk neutral olja i en stekpanna, pressa i vitlök och tillsätt ingefäran och 3 tsk röd currypasta.
Fräs på hög värme i 30 sekunder. Häll i hälften av grönsakerna och fräs i 3 minuter.
Lägg över grönsakerna i en gryta, häll i ytterligare 1 msk neutral olja i pannan och fräs resten av grönsakerna på samma sätt. Lägg över i grytan.
Hetta upp 1 msk neutral olja i pannan och stek fläskfilén i två omgångar på hög värme i ca 5 minuter/omgång. Tillsätt i grytan allt eftersom det blir klart.
Värm på alla grönsaker och köttet i grytan och tillsätt kokosmjölk, böngroddar, 1 tsk röd currypasta, 1 tsk salt och 2 krm svartpeppar.
Låt allt bli varmt.
Servera fläskfilén och grönsakerna med couscousen.