Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk potatisstuvning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakrikt och gott tillbehör

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatisarna och skär dem i mindre bitar. Lägg dem i en traktörpanna tillsammans med lök, chili, salt, peppar och kokosgrädde. Rör ner buljongtärningen och vattnet. Koka upp och sjud tills potatisbitarna är mjuka, cirka 15 minuter. Rör då och då. Potatisarna ska vara såsiga, som en lös stuvning. Smaka av. Strö på strimlade färska korianderblad vid serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.