Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändska färsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergoda biffar med smakrik och läcker nudelsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna. Kyl dem i kallt vatten. Blanda apelsinskal, apelsinsaft, ingefära, sweet chili och ättika till en dressing. Vänd runt dressingen med nudlar, vitkål, purjolök och jordnötter. Spara eventuellt lite att garnera med.
  2. Biffar: Blanda färsen med purjolök, ingefära, vitlök, sweet chili, salt och peppar. Forma till små biffar med blöta händer. Hetta upp olja i en stekpanna och stek biffarna tills de har fin färg och är genomstekta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.