Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailänsk fläskfilé.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Skölj och skär purjolöken i sneda skivor. Skal och skiva vitlöken. Dela och kärna ur och strimla pepparfrukten.
  2. Stek köttet i smör i en stekpanna ca 3 min per sida. Salta och peppra. Fräs grönsakerna i smör i en traktörpanna några minuter. Smaksätt med riven ingerfära och smula i buljongtärningen. Häll i kokosmjölken och youghurten. Lägg i köttet och låt grytan koka upp. Serveras med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.