Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Variera med att byta ut grillad rostbiff mot till exempel kyckling eller fläskfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sås: Vispa ihop ingredienserna till dressingen.
  2. Lägg köttskivorna på ett fat. Ringla över hälften av dressingen och låt stå en stund.
  3. Sallad: Skala och finstrimla gurka och rödlök. Dela tomaterna. Dela kärna ur och finstrimla pepparfrukten.
  4. Fördela gurkan, rödlöken, tomaterna, pepparfrukten samt sallads- och örtbladen på tallrikar. Toppa med köttet. Ringla över resten av dressingen. Strö över sesamfrön.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.