Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tigercoockies med pistagemandel

 
  • Serverar: 14 portioner
Skriv ut

På Chokladsajten kallas de för Chokladcoockies, jag har döpt om kakorna till Tigercoockies då där ska både mörk och vit choklad i, men goda är de. Proportionerna mellan choklad och övriga ingredienser kan tyckas märklig men receptet ska vara så.

Ingredienser

Instruktioner

Rör smöret mycket mjukt. Tillsätt resten av ingredienserna utom pistagemandeln och blanda väl. Lägg ca 14 stora skedar av blandningen långt från varandra på två stora smorda bakplåtar. Tryck ner ett par pistagemandlar i varje klick. Grädda i 175°C 10-12 minuter eller tills kakorna är lätt bruna. Grädda dem inte för mycket. De ska vara mjuka i mitten. Låt dem svalna på plåtarna ca 10 minuter och servera dem varma eller flytta dem till bakgaller och låt dem kallna helt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.